Anne Sørensen

Mad & Mennesker

 

Vigtig info for brugen af www.Kost-Vejviser.dk

 

Brugerbetingelser for www.Kost-Vejviser.dk og vigtig juridisk information:

Uanset indholdet på min hjemmeside må det under ingen omstændigheder bruges som erstatning for professionel rådgivning eller behandling af en uddannet og godkendt læge. Det må ikke og kan på ingen måder bruges som basis for at stille en diagnose eller fastlægge en behandling.

 

Aller brugere med helbredsproblemer, uanset hvad, opfordres til at opsøge egen læge. Behandling bør i det hele taget aldrig indledes uden at konsultere egen læge.

 

www.Kost-Vejviser.dk, herunder jeg og firmaet som står bag indholdet på siden, kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for brugen af, eller for nogen skader eller gener, der måtte være ved konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat på denne hjemmeside.

 

Alt materiale på hjemmesiden tilhører ophavsretligt www.Kost-Vejviser.dk. Indholdet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du kan dog fint printe materiale til eget privat og ikke kommercielt brug, så længe du blot udtrykkeligt angiver www.Kost-Vejviser.dk som kilde sammen med at du inkluderer disse juridiske informationer.

 

Konklusion: Det betyder at du kun kan anvende hjemmesiden og benytte indholdet, hvis du kan anerkende ovenstående betingelser.

kost-vejviser.dk

Brugerbetingelser

Webmaster - Bo Kudsk - DSF