Anne Sørensen

Mad & Mennesker

 

EMAIL - kostvejlednings forløb

 

Dette 3 måneders forløb er skræddersyet dine individuelle symptomer og behov – men som pga. geografisk afstand eller en travl hverdag – hellere vil have din kostvejledning via e-mail.

Forløbet foregår via e-mail og det er derfor muligt for dig at få en konsultation hos mig lige meget hvor i landet (eller udlandet) du befinder dig.

 

Det får du:

 

•Muligheden for kostvejledning, uanset hvor du befinder dig geografisk.

•Min vejledning, inspiration og motivation hjem til dig.

•Kostvejledning skræddersyet til dig, tilpasset dine behov

•2 telefonkonsultationer

•Email-vejledning og opfølgning hver 14. dag med svar på dine spørgsmål, opdatering af evt. kosttilskud, motivation og sparring, så du når dine mål.

•Inspsiration til at ændre dine vaner – redskaber til at opgradere evt. uønskede madvaner og afdække evt. følelsesmæssige madmønstre.

•Hvis der er behov får du udarbejdet forslag til en kostplan for en uge.

 

Dit 3 måneders forløb ser sådan ud:

 

Et e-mailforløb begynder med at du får tilsendt et spørgeskema, hvor jeg får et overblik over nuværende og tidligere sygdomme/symptomer, kostvaner, ordineret medicin, etc. samt en 5 dages kostdagbog, som du skal udfylde og returnere tilbage til mig.

 

Vi aftaler en tid til den første telefonkonsultation, hvor vi også aftaler resten af dit forløb overordnet.

Du får tilsendt en skræddersyet kostvejledning med anbefalinger til de fødevarer der er specielt gavnlig for dig, forslag til den optimale sammensætning af dine måltider, eventuelle anbefalinger om kosttilskud, naturmedicin, homøopati eller andet.

 

Herefter har vi en e-mail vejledning/opfølgning hver 14. dag, hvor du kan skrive om dine udfordringer og stille spørgsmål til din nye livsstil og nye vaner, få tjekket på eventuelle kosttilskud, og modtage motivation og sparring.

 

Halvvejs i forløbet har du din anden telefonkonsultation, hvor vi snakker om hvor langt du er nået, hvilke symptomer, der er forsvundet, hvilke udfordringer du har haft – og vi planlægger hvordan den sidste halvdel af dit forløb skal se ud.

Under hele forløbet er vi i kontakt hver 14. dag via e-mail.

 

3 måneders Email-forløb koster 4500,- kr. inkl. moms

Dette inkluderer ikke køb af evt. kosttilskud eller naturmedicin.

kost-vejviser.dk

Brugerbetingelser

Webmaster - Bo Kudsk - DSF