Anne Sørensen

Mad & Mennesker

 

Kostvejledning til dig som er i gang med, eller har afsluttet et kræftbehandlingsforløb

 

Som én ud af seks kostvejledere i Danmark er jeg i år blevet tilknyttet Kræftforeningen Tidslerne. Jeg har derfor gennemgået et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb med fokus på mad til mennesker med kræft.

I 2010 har jeg endvidere deltaget i naturlig cancerbehandling med læge og sundhedskonsulent Carsten Vagn Hansen, speciallæge i almen medicin. Holder mig derudover opdateret på den kostmæssige front.

(Der er intet krav om, at du skal være medlem af kræftforeningen Tidslerne for at få kostvejledning i forhold til kræft).

 

Når vi rammes af en alvorlig sygdom, sker der ofte det at vi får behov for selv at yde vores i forhold til kroppens selvhelbredende processer. Ud over at lade sig behandle, opstår behovet for også tage sagen i egen hånd, i det omfang det er muligt.

Din livssituation her og nu vil være udgangspunktet for vejledningsforløbet. Lige så vigtigt vil det være at se på din livsstil og den mad du har spist før du blev ramt af kræft.

For den mest optimale vejledning vil du forud for det første møde modtage et spørgeskema, og kostdagbog som udfyldes og returneres før vi mødes, så jeg har tid til at forberede mig. Det vil optimere tiden når vi mødes, samt give plads til spørgsmål og andet af relevant karakter.

Selve kostvejledningsforløbet kan du læse mere om under: Hvad er en individuel kostvejledning?

 

 

Det får du:

 

•Et vejledningsforløb på 5-6 gange løbende over ca. ½ år. Den første vejledning varer 1,5 time. De 4 øvrige varer ca. 1 time. Her følges op, og sparres på nye og fremtidige tiltag.

•En mundtlig såvel som skriftlig gennemgang med anbefalinger, samt viden om, hvilken indflydelse eksempelvis den ændrede kost vil have for dit velbefindende.

•Udarbejdet forslag til den mad der er optimal for dig, din krop og alle dine celler, så du understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.

•Opskrifter, forslag til nyttige links, bøger og hjemmesider som kan være en hjælp på vej til varige ændringer.

•Udarbejdelse af forslag til evt. kosttilskud

•Udarbejdelse af forslag til livsstilsændringer generelt. Det kan eksempelvis være i forhold til søvn, motion, stressreducerende tiltag eller hvad der er relevant i netop din situation.

•Jeg vil inspirere og motivere med udgangspunkt i dig, i det liv du har lige nu og det liv du gerne vil have på sigt.

 

Der er en klar sammenhæng mellem det vi putter i munden, og hvordan vi har det.

Som kostvejleder har jeg naturligvis først og fremmest fokus på maden som en vigtig faktor når vi taler sundhed og livsstil. Men jeg ved også rigtig meget om, hvordan søvn, stress, belastninger i øvrigt påvirker os, samt vigtigheden af motion på den gode måde.

 

½ års vejledningsforløb koster: 4500,- kr. inkl. moms

Prisen inkluderer ikke køb af evt. kosttilskud.

kost-vejviser.dk

Brugerbetingelser

Webmaster - Bo Kudsk - DSF